Despre NoiOferim servicii complete de proiectare, executie, transport si montaj.

Firma a fost infiintata in anul 2000 in Timisoara si este o societate cu o gama larga de activitate in domeniul instalatiilor sanitare. Personalul nostru este calificat și instruit în domeniul pe care îl întreprindem și nu trebuie sa va faceți griji dacă va aflați într-o situație de urgenta în proprietatea dumneavoastră. Avem piese de schimb pentru majoritatea problemelor de instalații sanitare sau termice și scopul nostru este sa realizam lucrari care rezista in timp și de foarte buna calitate.

Echipa noastră de instalatori folosește cele mai bune tehnologi, tehnici și cunoștințe de instalații sanitare pentru rezolvarea problemelor de instalații sanitare și termice.

O problema de instalație sanitara poate deveni o problema majora și costisitoare foarte rapid, iar găsirea la timp a unor servicii de instalații de încredere pentru a preveni daunele este necesara.

De ce sa alegi firma noastra de instalatii sanitare?

Pentru ca lucram doar cu materiale rezistente, instalatorii sunt autorizati, oferim preturi corecte si servicii in regim de urgenta pentru orice defectiune aparuta la instalatiile sanitare din casa ta. Lasa totul pe seama instalatorilor profesionisti care se vor ocupa de siguranta casei tale!

Beneficiile unei colaborari cu firma noastra de instalatii sanitare:

 • preturi atractive – practicam o politica de preturi corecte si avantajoase. Preturile noastre sunt accesibile pentru orice buzunar.
 • disponibilitate – contacteaza-ne si unul dintre colegii nostri iti vor raspunde la cerere in cel mai scurt timp. Intervenim de urgenta in orice zona din Timis.
 • rapiditate – in cazurile in care exista defectiuni si ai nevoie urgent de un instalatori, tratam urgentele cu prioritate si trimitem imediat un instalator catre locuinta ta.
 • servicii si materiale de calitate – oferim servicii de calitate si lucram doar cu instalatori autorizati.
 • gama larga de servicii – oferim atat servicii de montaj si reparatii cat si mentenanta pentru instalatii sanitare oriunde inTimis. De asemenea, oferim si alte tipuri de servicii in aria instalatiilor sanitare, termice, climatizare si a montajului de aparatura specifica (montaj apometre, centrale, reparatii etc).
 • evaluare gratuita – atunci cand o echipa de instalatori ajunge in locuinta ta, acestia vor evalua gratuit un cost asupra lucrarii de care ai nevoie si vei stii dinainte care este pretul final pentru serviciile instalatiilor sanitare.

In cazul in care ai probleme cu chiuveta din bucatarie ori cu wc-ul sau cu cabina de dus, noi ne ocupam de tot ce inseamna instalatiile sanitare din locuinta ta si efectuam reparatii de calitate, in siguranta. Pe langa asta, un instalator pentru instalatii sanitare te poate ajuta si cu servicii de montaj chiuvete, robineti, apometre, wc, cazi si alte obiecte sanitare racordate la reteaua de apa.

Alege sa apelezi la un instalator de incredere si astfel ai siguranta ca te poti baza pe o firma autorizata de instalatii sanitare din Timisoara care se deplaseaza rapid la locuinta ta.

Daca iti doresti o firma de instalatii sanitare pentru diverse reparatii poti sa apelezi la echipa noastra. Oferim servicii de reparatii la instalatiile sanitare in diferite cazuri cum ar fi o teava sparta, reparatii robineti sau canalizare si multe alte situatii neprevazute care pot aparea intr-o locuinta.

Toti instalatorii nostri lucreaza intr-un mod profesional si se implica in diverse lucrari de reparatii de la cele mai simple la cele mai complexe. Ce este de facut? In momentul in care descoperi defectiunile poti sa ne contactezi iar noi trimitem in cel mai scurt timp un instalator catre tine.

Pentru orice tip de manopera la instalatiile sanitare iti trimitem direct la tine acasa un instalator autorizat. Firma noastra de instalatii sanitare iti ofera consultatii de specialitate si preturi corecte pentru orice manopera realizata.

Lasa pe mana noastra problemele legate de instalatiile sanitare si te vom ajuta cu lucrari de calitate si de lunga durata. Asiguram servicii de reparatii sanitare, dar si de proiectarea unei noi instalatii pentru casa ta.

 • Urgente instalatii sanitare:

Te confrunti cu o urgenta la instalatiile sanitare? Oricand pot aparea probleme precum o teava sparta sau scurgeri infundate. Poti sa apelezi la firma noastra de instalatii sanitare pentru orice situatie de urgenta.

Indiferent de ora la care are loc incidentul ne poti contacta si vom trimite cat mai urgent catre tine un instalator pentru a rezolva problema semnalata. Iti oferim servicii de urgenta in regim non stop.

 • Instalatii sanitare pentru casa ta:

Ai nevoie de un instalator sanitar priceput pentru instalatiile sanitare din casa ta? Echipa noastra de instalatori este pregatita pentru a rezolva orice defectiune sau pentru a realiza orice montaj. Siguranta casei tale este deosebit de importanta, de aceea lucrarile realizate de firma noastra de instalatii sanitare sunt realizate cu atentie sporita si cu prudenta.

Nu lasa pe mainile unui instalator neprofesionist reparatiile sau montajele instalatiilor sanitare din locuinta ta. Alege doar serviciile unui instalator sanitar autorizat.

 • Instalatii sanitare baie:

De cele mai multe avem nevoie de un instalator pentru instalatiile sanitare din baie. Este foarte important ca intreaga instalatie sa fie functionala pe o perioada cat mai lunga de timp.  Echipa noastra de instalatori sanitari autorizati iti ofera servicii de calitate pentru diferite reparatii sau montaje de chiuveta, wc, cada sau apometre.

Alege siguranta casei tale si cheama acum un instalator sanitar profesionist pentru a te ajuta cu instalatiile sanitare din baia ta.

 • Montare/Sigilare apometre:

Ai nevoie de un instalator sanitar priceput pentru instalatiile sanitare din casa ta? Echipa noastra de instalatori autorizati este pregatita pentru a rezolva orice defectiune sau pentru a realiza orice montaj. Siguranta casei tale este deosebit de importanta, de aceea lucrarile realizate de firma noastra de instalatii sanitare sunt realizate cu atentie sporita si cu prudenta.

Nu lasa pe mainile unui instalator neprofesionist reparatiile sau montajele instalatiilor sanitare din locuinta ta. Alege doar serviciile unui instalator sanitar autorizat.

●    Instalator sanitar in Timis:

Ai nevoie de un instalator sanitar profesionist pentru lucrari la instalatiile sanitare in Timis? Indiferent de zona incare locuiesti, putem sa trimitem un instalator autorizat pentru a efectua lucrarile de care ai nevoie. Te putem ajuta fie ca ai nevoie de reparatii, montaje sau verificari pentru instalatiile sanitare. Oferim servicii de calitate si lucram doar cu materiale si echipamente profesioniste pentru lucrari in siguranta si durabile.

 • De ce sa apelezi la un instalator sanitar autorizat:

Un instalator sanitar autorizat te poate ajuta cu lucrari simple sau complete la instalatiile sanitare pentru care soliciti serviciile dorite. Acesta are cunostintele necesare si indemanarea pentru a realiza lucrari in siguranta si in conformitate cu legea, in special cand vine vorba despre montarea si sigilarea apometrelor.

 • Preturi instalatii sanitare:

Atunci cand soliciti ajutorul unui instalator sanitar acesta iti va face o evaluare gratuita dupa ce constata complexitatea lucrarii. Oferim doar preturi corecte in raport cu lucrarea pe care o avem de realizat. Partea buna este ca tu vei afla cat de costa inainte ca instalatorul sa inceapa reparatiile sau montajele.

Trebuie sa mai stii ca preturile pot sa difere si in functie de durata de realizare a lucrarilor. Cheama si tu acum un instalator sanitar autorizat pentru o estimare gratuita a costurilor.

flag3

ACCESIBILITATE

rocket

INSTRUMENTE

trophy2

ACOPERIRE

leaf

EXPERIENŢĂ

0
Clienti
0
metrii de teava
0
Ani experienta
0
Proiecte